zaterdag 22 juni 2024

Technische motorcheck op 30 punten + 10% korting op je winteronderhoud

Jij weet als geen ander wanneer je behoeft hebt aan een goede en professionele check van je motor. Dat kan in het voorjaar zijn, maar ook midden in het seizoen of vlak voordat je hem in de winter wegzet.

Het gehele jaar door kunnen clubleden voor slechts € 24,95 (i.p.v. normaal € 49,90) een technische check op 30 punten laten uitvoeren bij één van onze aangesloten dealers. Dit is merk-ongebonden. Terwijl je een bak koffie krijgt aangeboden wordt je motor op cruciale punten gecontroleerd door een vakkundige monteur. Je krijgt een rapport van de keuring met eventueel advies voor verbetering van de veiligheid en betrouwbaarheid. Alle aangesloten motordealers hebben uitstekende waarderingscijfers, hebben een kwaliteitskeurmerk en hebben tientallen jaren ervaring. Kortom, je motor is in goede handen.

Nog meer voordeel!
Laat je in de periode 1 november – 1 februari winteronderhoud uitvoeren, dan ontvang je 10% korting op de totaalfactuur.

Arie Molenaar Motors

Einsteinweg 4
3404 LK IJsselstein
ariemolenaarmotors.nl
info@ariemolenaarmotors.nl
030 688 12 28 

Hofland Motoren

Databankweg 4 B
3841 AL Amersfoort
hoflandmotoren.nl
info@hoflandmotoren.nl
033 455 57 10

Selling Motorbikes

Spaklerweg 91
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
sellingmotorbikes.nl
service@sellingmotorbikes.nl
020 465 66 67

Check voor openingstijden de website van de betreffende motordealer en vertoon bij aankomst je digitale ledenpas. Een afspraak maken kan telefonisch en digitaal.

Telefonisch aankoopadvies

Als motorrijder heb je ooit voor de keuze gestaan om een occasion of nieuwe motorfiets aan te schaffen. Waarschijnlijk had je toen een hoop vragen. Wij gaan je daarbij helpen! Speciaal voor clubleden introduceren we een hotline voor al je aankoopvragen. Deze gratis service zorgt ervoor dat je met vertrouwen naar je nieuwe motorfiets kunt uitkijken.

Sta je op het punt om een andere motorfiets aan te schaffen, dan staan we voor je klaar. We vertellen waar je op moet letten, wat de vuilkuilen zijn en of de prijs reëel is. Je mag zelfs bellen als je al naast de motor staat. Of die nou bij een particulier of een dealer staat. Wij geven je eerlijk advies.

In de markt voor een nieuwe motorfiets? Ook dan kun je bij ons terecht. We helpen je graag met advies over de juiste motorfiets die bij je wensen en gebruik past.