UPDATE! Win kaarten voor de Rotterdam Dirtride

UPDATE. DEZE WINACTIE IS GESLOTEN! De Rotterdam Dirtride gaat door en daar kun jij bij zijn. Gratis!

Ja ja, dat lees je helemaal goed. In de stroom van afgelastingen en doorgeschoven evenementen is de Rotterdam Dirtride op zaterdag 2 en zondag 3 oktober een hele fijne uitzondering. Het is alweer de vierde editie van dit schitterende evenement, dat zich het beste laat samenvatten als een leuk en zeer toegankelijk tweedaags motor- en familie-evenement met gentleman races, klassieke motorcross en klassieke ritten. En dat alles midden in Rotterdam aan de Giessenweg, met als skyline de wereldberoemde haven. Kortom: dat wil je meemaken!

Op het programma staan onder andere dirttrack, flattack (nee, dat is niet hetzelfde als dirttrack), fun games, een filmavond, dragraces en demoritten met nieuwe modellen. Dankzij het foodcourt zul je er begin oktober bovendien geen honger of dorst hebben. Op zondagmorgen staat er zelfs een groot trackfast op de planning, een heus champagneontbijt op de baan! Hier kun je alvast diverse sfeerimpressies krijgen.

Winnen!

Motor.NL is de trotste mediapartner van de Rotterdam Dirtride 2021 en daardoor kunnen wij liefst 50 x 2 kaarten weggeven! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onderstaande formulier in te vullen. Normaal kost een kaartje € 16,73 per persoon, dus tel uit je winst. Vul het formulier wel voor dinsdag 28 september 24.00 uur in, winnaars krijgen uiterlijk 30 september bericht. Belangrijk te weten is dat je echt je juiste naam, telefoonnummer en e-mailadres moet opgeven. Niet omdat ons adresboekje nog zo treurig leeg is, maar dit heeft alles te maken met de coronaregels (tonen van QR-code), waarmee de organisatie van de Rotterdam Dirtride uiteraard ook mee te maken heeft.

Zaterdag 2 oktober 12:00 uur – 22:00 uur
Zondag 3 oktober 12:00 uur – 18:00 uur

Geen velden gevonden.