Inloggen

Je kunt inloggen op Motor.NL om alle premium artikelen te lezen. Dit kun je op desktop doen door bovenaan de site (in het midden) op ‘log in’ te klikken. Er verschijnt een pop-up waarin je met je emailadres en wachtwoord kunt inloggen.

Via een smartphone kun je inloggen via het menu aan de linkerkant (klik op het hamburger-menu icoon linksboven). Kies voor menu ‘inloggen’.

Hoe kom ik aan het wachtwoord om in te loggen op Motor.nl?

Als je abonnee bent op één van onze bladen (of digitaal lid) kun je via onderstaande procedure je wachtwoord opvragen:

Doe de onderstaande twee stappen in de onderstaande volgorde:
 
1. Check of je emailadres al gekoppeld is aan je abonnement bij de ledenservice, dat kun je via dit formulier doen. Als je emailadres al bekend is kun je met dit formulier je wachtwoord opvragen of wijzigen: https://www.motor.nl/klantenservice/wachtwoord-vergeten-of-wijzigen/
 
2. Als het systeem zegt dat je emailadres niet bekend is, dan is het emailadres dat je gebruikt (nog) niet bekend bij de ledenservice. Dat kun je doen door onderstaande formulier in te vullen: https://www.motor.nl/klantenservice/emailadres-onbekend-of-controle/
 
Dan koppelt de ledenservice het emailadres en krijg je ook je wachtwoord net als in de eerste optie automatisch toegestuurd.
 
Mocht het allemaal niet lekker lopen, dan kun je tijdens kantooruren altijd bellen met de ledenservice via:
 
SP Abonneeservice, 088 110 20 38 ( ma t/m vrij, 09:00-17:00 uur)
 
Zij kunnen je dan telefonisch misschien beter helpen.