Voor jou getest: LiteLok Moto 108 + WINACTIE

Light cola, light chips, light kaas; je moet tegenwoordig haast je best doen om in de supermarkt iets anders te vinden. Bij motofietssloten was dat een heel ander verhaal, met lange tijd hoe zwaarder, hoe beter. Maar LiteLok wil daar verandering in brengen als het lichtgewicht motorslot voor onderweg. Het slot weegt nog geen anderhalve kilo, dus dat is behoorlijk light. Bovendien is het slot ook aardig flexibel en dat is wel zo gemakkelijk bij het vastleggen van je motor. Die flexibiliteit dankt het slot aan het gepatenteerde Boaflexicore, een nieuw ontwikkeld composietmateriaal dat licht, flexibel en sterk is. De behuizing van het slot zelf is gemaakt van een harde staallegering, om diefstalpogingen via het slotmechanisme het hoofd te bieden.

Hartstikke leuk horen we jullie denken, maar is-ie wel ART-4 gecertificeerd. Hij heeft een ART-2 certificatie. Niet voldoende voor de (meeste) verzekeringen, maar wel een waardevolle aanvulling op je ART4-schijfremslot, die je vaak al mee neemt. Een lichtgewicht hangslot voor de extra veiligheid om je motor nagelvast te zetten, zonder dat je met zware hangsloten op pad hoeft.

Elk LiteLok-slot wordt geleverd met een wasbare neopreen hoes, om schade te helpen voorkomen. De sloten zijn verkrijgbaar als Single Pack of Dual Pack. Voordeel van de Dual Pack is dat dit twee sloten zijn waar je één lang slot van kunt maken.

LiteLok Moto 108
ProductLiteLok Moto108
Prijsv.a. € 160,-
WebsiteGeGShop.nl/LiteLok
Getest doorHenk van der Plus

Winnen LiteLok Moto 108

Wij mogen een Motor.NL-abonnee blij maken met een LiteLok Moto108. Hoe je kans maakt? Vul onderstaand formulier in. Succes!