MOTO73 editie #20 2021

MOTO73 20 Cover

Wil je MOTO73 editie #20 2021 als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Geheim: Husqvarna Norden 901

De Husqvarna Norden 901 was een langverwacht geheim dat sinds 2019 boven de motormarkt hing. Tot in juli video’s verschenen van Cyril Despres en de Norden 901 op IJsland. We kregen nog meer zin in deze motorfiets en op de Azoren kon de Huskie zich bewijzen.

Juweel: Kawasaki Z650RS

Maak niet de fout de Kawasaki Z650RS weg te zetten als ‘het broertje van’. Dan heb je er niets van begrepen. De stijl, de afwerking en het gemak waarmee je er mee rijdt maken van de Z650RS een gekoesterd juweel dat veel in z’n mars heeft.

Drie fijne crossovers

Laat de BMW F900XR, Ducati Multistrada 950 en de Yamaha 900 Tracer GT het tegen elkaar opnemen en de uitkomst is ongewis. Ze hebben alle drie hun sterke en minder sterke punten. Maar wat geeft de doorslag als je
oog in oog staat met deze drie spannende motorfietsen?

Alternatieven

Honda NC750X vs Kawasaki Versys 650

Niet iedereen zit te wachten op gepeperde motoren met een overschot aan pk’s. Liever hou je een overschot aan euro’s over in je portemonnee. Dat lukt heel goed met de Honda NC750X en de Kawasaki Versys 650. Dit
duo zal menig motorrijder verrassen en laat vooroordelen verdwijnen.

Over de grens: Oude IJssel

Een toertocht met een overdosis aan verrassing is niet zo heel moeilijk te maken. Volg gewoon een rivier en kijk waar je uitkomt. Hans Avontuur prikte de Oude IJssel. Die begint in Doesburg en eindigt net over de grens
als bron in Duitsland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.