MOTO73 editie #23 2020

MOTO73 editie #23 is uit en ligt nu in de winkel.

Wil je hem als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Triumph Trident 660

Met de Trident 660 mikt Triumph in het middenklasse-nakedsegment bewust op een iets ander publiek dan ze met de Street Triple-familie bereiken. Minder ervaren motorrijders, maar ook degenen die naar het prijskaartje kijken. De Trident moest dus zeer toegankelijk zijn. Is-ie dat ook?

Klassiek – Yamaha YD-A

De Yamaha YD-A doet in niets denken aan een MotoGP-racer. Toch is het weldegelijk de eerste motorfiets waarmee Yamaha op internationaal gebied de confrontatie met de racende concurrentie aanging. Met dank aan Adler.

Ducati Multistrada V4S

De nieuwe Multistrada van Ducati is totaal op zijn kop gezet. Een V4-blok in plaats van de geijkte V2. Geen desmodromische klepbediening en zelfs geen stalen vakwerk-buizenframe meer. Dit is geen evolutie maar revolutie! Tijd om uit te vinden hoe dat in de praktijk uitpakt.

Winterhandschoenen

De eerste nachtvorst ligt al weer achter ons. Tijd voor goed geïsoleerde winterhandschoenen. We hebben negen paar winterhandschoenen tussen de € 80,- en € 170,- aan een gedegen praktijktest onderworpen.

Onbekend & Onbemind – Avesnois & Thiérache

Hans Avontuur gaat dit keer naar Avesnois en Thiérache in Frankrijk, net over de Belgische grens. Zelfs Google komt in een zoektocht op internet naar een ‘Top 10 leuke dingen doen’ in de Avesnois maar tot zes aanbevelingen. Het onbekende wacht. Heuvels, versterkte kerken en een groot meer. De rest is blanco. Heerlijk.

Marathonmotor – Kawasaki 1400GTR

Naarmate de kilometers op de nieuwe Kawasaki 1400GTR verstreken, raakte Henk Bruinsma steeds meer verknocht aan zijn zware toermotor, die hem naar zijn werk en de mooiste plekjes in Europa bracht. Nu staat er ruim 177.000 kilometer op de teller.

MOTOREN

BMW R1250GS 40 Years Edition vs Honda CRF1100L Africa Twin

EN VERDER

 • Motorleven van MotorNL-redacteur Nick Enghardt
 • Eerste versnelling
 • Column Ad – Ellende opzoeken
 • Interview – Tom Harder
 • Interview – Hank Buyck
 • Open Vizier – Nick Enghardt
 • 2020 – overzicht hoogte- en dieptepunten
 • Interview – Tony Hardenberg
 • Column Jan – Groots jongensavontuur
 • Interview – Jeffrey Buis

SPORT

 • Kerstcross Valkenswaard
 • De Terugblik – MXGP Valkenswaard

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?