Promotor editie 4 – 2021

Wil je Promotor editie 4 -2021 als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Harley-Davidson Pan America

Grote kans dat de Harley-Davidson Pan America veel BMW GS-rijders in verwarring brengt. De Harley smoelt goed, rijdt beregoed en zijn ijzersterke adventure-uitstraling spat er vanaf. En daar zijn die mannen gevoelig voor.

Paupers in Drenthe

Begin negentiende eeuw was Nederland een zooitje. Sinds de Gouden Eeuw was er niets meer aan gedaan. Het gepeupel had een zwaar bestaan. De meest verarmde Randstedelingen werden door naastenzorg naar Drenthe vervoerd. Voor een beter en zelfstandig leven.

Door het hart van Noord-Brabant

De TTT#2 rond Vught voert je door het Noord-Brabant dat je kent van vroeger. Over lege wegen door een coulisseland van bossen en wei. Na de lunch rij je door het rivierenland, want niet alles in Noord-Brabant is van onder de rivieren.

Is E10 echt rotzooi?

Wat is er nou van waar dat de huidige E10-benzine je motor vernielt. Rubber en plastic onderdelen worden langzaam opgevreten door de ethanol. Zeggen ze.

9 Smartphonehouders getest

Waarom een TomTom of een Garmin op je stuur zetten als je smartphone met pak ’m beet Sygic erop hetzelfde kan, namelijk routes rijden. Maar waren motortrillingen niet een sloopkogel voor je smartphone? Daarom testen wij een hele zwik houders.

Op pad in Europa: 9 zonnige bestemmingen

Wij nemen alvast een voorschot, want een ding is zeker: eerdaags kunnen we weer in alle vrijheid Europa ontdekken. Wij kunnen niet wachten!

Yamaha MT-09

Een triple is altijd lekker, zeker als-ie voor de derde keer is gefiltreerd. Dan heb je een triple van de fijnste soort. Net als de Yamaha MT-09, die voor de derde keer vanaf 2012 door de mangel ging. De Yamaha werd er alleen maar beter door.

  • Itchy Boots: Zuid-Afrika
  • Eerste versnelling Jan Kruithof
  • Terugblik Primavera 2021
  • Column: Boudewijn Geels
  • Lezerstest Kawasaki Ninja 1000SX
  • Test: Ducati Monster
  • Techniek: hoe werkt een moderne schokbreker
  • MrGPS
  • Column Herman Brusselmans

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?