Promotor editie 5 – 2021

Wil je Promotor editie 5 -2021 als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Hoe goed is de Harley-Davidson Pan America?

We konden niet anders: we hebben de Pan America meteen in het diepe gegooid en vergelijken deze ijzersterke Amerikaan met de BMW R1250GS Advebture, Honda 1100 Africa Twin en de KTM 1290 Super Adventure.

Emmental is meer dan Kaas

Wel eens van de Lüderenalp gehoord? Waarschijnlijk niet Het is een bergpas zonder naam waar het scherp en intensief sturen is. En ken je de Glaubenbergstrasse? Een droomweg van 32 kilometer en gemiddeld 11% steil. De voorheen militaire pas is tien jaar geleden geopend.

De Ridderrit: Onze nieuwe zomertocht

De KouwePotenTocht vertrok ooit uit Slot Loevenstein. Opnieuw is een kasteel het vertrekpunt voor een adellijke rit door Gelderland. En omdat de adel graag onder elkaar is, begint De Ridderrit in de middag en eindigt het rond 22 uur, met lege wegen.

Tandriem, cardan of toch ketting?

Waarom gebruikt Harley-Davidson al veertig jaar tandriemen op hun zware motoren. Waarom geen ketting of een cardan? Wij leggen de voor- en nadelen uit.

Droge of natte voeten: Toerlaarzen!

Wij houden van motorrijden; dat staat vast. Maar aan regen hebben we een pesthekel. We besteden honderden euro’s aan ons motorkloffie, soms duizenden. Voor dat geld wil je geen natte rug, handen of voeten. Dus 9 toerlaarzen in de emmertest

Naar de populaire Schleizer Dreieck

In Oost-Duitse tijden was de Schleizer Dreieck een beroemd stratencircuit. Vandaag de dag pik je de kerbstones mee in een zalige toertocht.

Test: Moto Guzzi V7 Centenario

Het ooit innovatieve maar tegenwoordig conservatieve merk van Italië bestaat honderd jaar. Dat vier je zoals gebruikelijk is met een rijdende mijlpaal. Want zo kun je de opgetuigde V7 wel noemen; een Moto Guzzi met wat meer fijne spullen.

  • Itchy Boots: Zuid-Afrika
  • Eerste versnelling: nieuws
  • Lezerstest Triumph Trident 660
  • TTT #3: Onder Nijmegen
  • Column Boudewijn Geels
  • MrGPS: keuzestress
  • Column Herman Brusselmans

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?