Promotor editie 6 – 2020

Promotor editie 6 is uit en ligt nu in de winkel.

Wil je hem als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

BMW F900XR vs Triumph Tiger 900GT Pro

BMW en Triumph kruisen met respectievelijk de FX900R en de Tiger 900GT Pro de degens. Vergelijkbaar in insteek, totaal verschillend van uitvoering – geen betere aanleiding voor een vergelijk dus.

Suzuki V-Strom 1050XT

De Suzuki V-Strom is vernieuwd. Op het eerste gezicht lijkt het of de 1050XT alleen optisch is aangepakt. Nadere inspectie leert dat ook onderhuids het nodige is veranderd.

Op vakantie? Ja of nee?

Wel of niet op motorvakantie naar het buitenland is de vraag van deze zomer. Om je te helpen in je beslissing vroegen wij een aantal ervaringsdeskundigen naar hun belevenissen.

Duitse Oostzeekust

De Duitse Oostzeekust is prachtig mooi en nergens saai. Bovendien beschikt het over een achterland dat door de jaren heen vooral met rust is gelaten. Opwindend eenvoudig en vol vergeten stuurterrein.

Lezerstest Kawasaki Versys 1000SE

Als de laatste zonnestralen van de dag het landschap in een gouden gloed zetten, is motorrijden pure magie. Alleen volgt daarna als snel de schemering. We zetten zeven lezers op een Kawasaki Versys 1000SE om een avond aan den lijve te ondervinden hoe de motor zich houdt in zowel zonnige als duistere omstandigheden.

Tanktastocht #5: West-Brabant

West-Brabant is de bestemming van tanktastocht #5. Het gebied zit vol verrassingen, neem alleen al de abrupte overgang van de Brabantse zandgronden naar de zeekleigebieden. En het wemelt er van de fijne dijkjes om over te rijden.

EN VERDER

  • Wat rij jij?
  • Eerste versnelling
  • Onbekend & Onbemind: Oost-Zeeuws-Vlaanderen
  • Column Boudewijn Geels
  • De Ultieme Tonvreter: de uitslag!
  • Column Herman Brusselmans
  • Mr GPS
  • Marathonmotor: Yamaha XJ900

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?