UPDATE MEGA MOTORTREFFEN 2020

MotorNL heeft besloten om het Mega MotorTreffen, dat op 16 en 17 mei 2020 gehouden zou worden in het Autotron, te verplaatsen naar mei 2021.

Gezien de aangekondigde overheidsmaatregelen op 23 maart vanwege de ontwikkelingen rondom het COVID-19-virus is de organisatie genoodzaakt maatregelen te nemen. Alle mensen die inmiddels een toegangsbewijs hebben gekocht krijgen hun geld terug. Alle MOTO73-, Promotor-, Classic & Retro en digital-abonnees, die al een gratis toegangsticket hebben ontvangen, zullen volgend jaar wederom worden uitgenodigd en een gratis toegangsbewijs ontvangen.

Nick Glättli – Algemeen Directeur MotorNL – PiTE Media B.V.: ‘De gezondheid van onze bezoekers, participanten, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Het Mega MotorTreffen is hard op weg een zeer groot motorfestival te worden, wat dit jaar voor de vierde keer georganiseerd zou worden. Het is in de huidige situatie onverantwoord grote groepen mensen bij elkaar te brengen en wij staan dan ook volledig achter de maatregelen, die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd. We vinden het als organisatie ontzettend jammer dat het Mega MotorTreffen niet op 16 en 17 mei 2020 plaats kan vinden en dat we de beslissing hebben moeten nemen om het evenement naar 2021 te verplaatsen. We hadden graag met duizenden motorrijders een fantastisch motorfeest gevierd, maar nemen onze verantwoordelijkheid door het welzijn van iedereen voorop te stellen.’

De gezondheid van onze bezoekers, participanten, medewerkers en vrijwilligers staat voorop

Nick Glättli

Terugbetaling gekochte kaarten

Alle mensen, die via Ticketpoint een toegangsticket voor het Mega MotorTreffen hebben gekocht, krijgen via deze organisatie hun geld terug. Hiervoor is geen actie vereist van degene die het ticket heeft gekocht. De ticketgelden worden automatisch binnen 1 week geretourneerd via Mollie Payments op het rekeningnummer wat bekend is bij Ticketpoint.

Mega MotorTreffen

Het Mega MotorTreffen in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is een groots opgezet motorfestival voor motorrijders uit de Benelux, met een breed activiteitenprogramma. De volgende activiteiten stonden onder andere gepland: testrijden op ruim 200 nieuwe motoren, podium met optredens, workshops en presentaties, reuzenrad, stuntarena, gigantische outlet van MotorkledingStore, Globe of Speed, Steile Wand, BOVAG Try the Bike, Travel & Adventure Campsite en nog veel meer. Uiteraard kunnen de bezoekers in 2021 een nog groter motorspektakel verwachten.