vrijdag 27 januari 2023

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 10 april 2022 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron Rosmalen waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren tot een flink showprogramma. Eén brok beleving voor slechts €10,-. Koop hier je toegangsticket! Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang.

Abonnees van MOTO73, Promotor en Motor.NL Premium (Digitaal) en polishouders van MotorNL Verzekering hebben een voucher ontvangen om een gratis kaartje te verzilveren, evenals clubleden van de Motor.NL Riders Club en Motormaatje.nl.
 
We hopen je op 10 april te mogen ontvangen in het Autotron!

TESTRIJDEN
Op zoek naar een nieuwe motorfiets? Inspiratie opdoen, of gewoon een proefrit maken op een ander merk? Kom dan testrijden op één van de talloze modellen die de verschillende motormerken hebben meegenomen. Benelli, BMW, Can-Am, Ducati, Energica, Honda, Indian Motorcycle, Kawasaki, Mash, Moto Morini, MV Agusta, Royal Enfield, Suzuki, Yamaha en Zero Motorcycles zijn aanwezig in de ExpoDome met een brede line-up aan motormodellen waar je je vingers bij aflikt. Testrijden is gratis. Zorg dat je motorkleding aan hebt en een rijbewijs in je binnenzak.

RST SHOWARENA
In de RST SHOWARENA word je ondergedompeld in de wereld van RST-motorkleding. Ze zijn natuurlijk niet gewoon de sponsor van een geweldig showprogramma, maar hebben alles uit de kast getrokken om de bezoeker te entertainen. Van bizarre stuntshows tot behendige Moto Gymkhana-rijders. Ze geven je een uniek kijkje in de wereld van de BMW GS Trophy, want TeamNL zal onder toeziend oog van het publiek een training afwerken. Tussendoor kan je als bezoeker airbagjassen laten ontploffen en leuke gadgets winnen. Zoek een plekje op de tribune en aanschouw de wereld van RST. MOTUL VIDEOWALL
Motul ademt motorsport! Laat 10 april nu net in een fantastisch motorsportweekend vallen, met tal van raceklassen. Diverse races zullen we live tonen op een grote videowall. Kijk je mee?

MASH WALL OF DEATH fueled by Ecomaxx
In de Mash Wall of Death fueled by Ecomaxx komen professionele stuntmannen de meest halsbrekende toeren uitvoeren op een echte ouderwetse steile wand. Spektakel gegarandeerd.
OPENLUCHTMUSEUM

We verwachten een geweldig motorfeest, met duizenden bezoekers! Al die motoren parkeren op de veilige motorparking op het evenement. Dat geeft natuurlijk een geweldig zicht om heel veel moois. Vergaap je dus niet alleen aan al het moois in het Autotron, maar loop ook zeker een rondje over de parking. Wellicht doe je weer inspiratie op. Het is uiteraard ook mogelijk om met de auto te komen naar het Mega MotorTreffen. Echter, hanteert het Autotron voor auto’s een parkeertarief van €8,- per dag, die enkel met pin te betalen is. Houd hier dus rekening mee. Voor motoren is het parkeren gratis!

MOTORSHOOT
Wordt jouw motor de ster van de show? Laat jouw motor door een professionele fotograaf vastleggen op de gevoelige plaat. Deze foto’s kun je achteraf gratis downloaden op Motor.NL.

MOTORKLEDINGOUTLET
De mannen van Motorkleding Store zijn weer aanwezig met fantastische deals! Zo kun je onder andere een breed scala aan helmen vinden, die je voor een prikkie kunt ophalen. Nu vraag je jezelf af: hoe neem ik mijn bestelling mee? Geen zorgen, ze versturen je bestelling gratis naar je thuis. Je kunt natuurlijk ook direct de blits maken met je nieuwe aanschaf, dan sturen ze je oude spullen op. Je vindt de Motorkledingoutlet direct bij de entree, dus neem zeker een kijkje!

ENTERTAINMENT by Lease Motor
Binnen de ExpoDome wordt de muziek verzorgd door My Lease Motor, de leasespecialist van je favoriete motor. Zij zijn ook aanwezig met een stand om je het beste aanbod te doen voor je nieuwe leasemotor.


KAWASAKI KIDDO PARCOURS
Het evenement is toegankelijk voor het gehele gezin! Een kleintje mee? Laat hem of haar kennis maken bij de Kawasaki Kiddo Parcours: speciale loopfietsen waarmee ze een parcours kunnen afleggen. De races leveren natuurlijk geweldige foto’s op. En iedere deelnemer krijgt iets lekkers mee na deelname.

RIDE-ON SERVICETRUCK
De Ride-On Servicetruck staat buiten op het terrein en hier kun je met 50% korting je banden laten vullen met hun unieke formule van bandensealant en balanceergel. De ultieme bescherming tegen lekke- en klapbanden. 


STANDHOUDERS
Diverse standhouders verwelkomen je graag op de vide van de ExpoDome! Hier kun je genoeg inspiratie opdoen. Daarnaast heb je mooi zicht over de gehele ExpoDome. De DJ verzorgt de muzikale programmering. Loop dus zeker even naar boven!

MOTOR.NL CLUBLOUNGE

Ken je de Motor.NL Riders Club al? De grootste en leukste motorclub van Nederland verwelkomt je graag in de Motor.NL Clublounge. Leden van de Motor.NL Riders Club krijgen exclusief toegang tot de Borghese Bar, waar de Motor.NL Clublounge zetelt. Daar kun je niet alleen even uitrusten van al het motorgeweld, maar kun je ook kennismaken met andere clubleden. De bar is open, het eerste drankje is van ons!

Nog geen lid? Schrijf je in via motor.nl/ridersclub en krijg direct een gratis toegangsticket voor het evenement én toegang tot Motor.NL Clublounge.

Mega MotorTreffen 2022

Datum                        zondag 10 april 2022
Openingstijden          10:00 – 17:00 uur
Locatie                        Autotron Den Bosch
                                   Graafsebaan 133
                                   5248 NL Rosmalen

Bekijk hieronder de sfeerreportage van het Mega MotorTreffen 2019.

Autotron Den Bosch

Het Autotron in Rosmalen is de perfecte locatie voor dit gezellige evenement. Vroeger was dit de locatie van een van de grootste auto- en motormuseums van Nederland, een mooie historie. Nu is het al bijna 20 jaar een van de meest toonaangevende evenementenlocaties van de Benelux. Met meer dan 9.000m2 aan binnenruimte, en nog veel meer dingen te doen op het buitenterrein. Al met al, een geweldige locatie voor een geweldig evenement!