18 & 19 mei: Mega MotorTreffen: wij zoeken vrijwilligers

Een evenement als het Mega MotorTreffen kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Om ons motorfeest in goede banen te leiden, hebben we veel mensen nodig. Denk niet te licht over het werk dat tijdens het event verricht moet worden. Het is verantwoordelijk, secuur ook en als het druk is voor de kassa moet je stressbestendig zijn. Soms moet je autoriteit uitstralen wanneer een meningsverschillen moet worden opgelost. Dus oplossingsgericht zijn strekt ook tot aanbeveling. Kortom: het is best wel aanpezen gedurende die twee dagen.

Wil jij ons op 18 en 19 mei – of één van beide dagen – nog steeds helpen? Vul onderstaand formulier dan zo volledig mogelijk in. In het formulier kun je aangeven wat je het liefste doet tijdens het Mega MotorTreffen. Maar in plaats van 1 mag je gerust ook meerdere voorkeuren aangeven. En na afloop van het Mega MotorTreffen kiezen we weer een datum voor onze jaarlijkse vrijwilligers bijeenkomst!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL