40.000 blije BMW-fans op een kluitje

Natuurlijk sta je als BMW-fan begin juli in Garmisch-Partenkirchen. Het is jouw geliefde merk dat daar namelijk een knalfeest geeft. Het programma is boeiend genoeg om het iedere motorrijder naar de zin te maken. Al zou je het alleen maar doen voor de heen- en terugweg. BMW heeft verschillende routes naar het festival uitgezet die goed zijn voor ontelbaar veel bochten en mooie vergezichten. Je vindt die routes hier.

Zonder rijbewijs
Aan de voet van Duitslands hoogste berg kun je niet alleen de laatste BMW’s bekijken, maar er ook mee proefrijden. Bij de stuntshows en de waaghalzen in de Motodrom kun je het maar beter bij kijken houden. Dat geldt juist niet voor een van de vele excursies in de Alpen vol kronkelwegen en haarspeldbochten. In het Enduro park leer je de wereld van offroad rijden kennen. Zelfs zonder rijbewijs kom je aan je trekken. Op het opstapparcours kun je onder begeleiding voor het eerst een BMW uitproberen.

Hip spul
Natuurlijk denkt BMW ook aan de hipsters. Customizers demonsteren hoe modificaties een motorfiets kunnen maken of breken. Samen met experts kun je over design praten bij de internationale custombike presentatie. Wereldreizigers en motorrijdende legendes vertellen verhalen over hun ervaringen in de BMW Motorrad bioscoop in de US Lodge. Met hun film- en fotopresentaties nemen ze je mee op reis en laten ze je inspiratie opdoen voor je eigen motoravontuur. Ook dit jaar zijn er ongeveer honderd exposanten. Hier vind je alles wat motorrijders zich maar wensen: van motoraccessoires tot de internationale custom-scene.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL