A2 scheurijzer Ninja 400 bij de Kawasaki dealer

2018-kawasaki-ninja-400-00

De nieuwe Kawasaki Ninja 400 staat vanaf heden in de showroom van de Kawasaki dealer! De 400cc – lichter, krachtiger én sneller dan zijn voorganger – zal zeker indruk maken in het groeiende 400cc Supersport segment.

Met de Ninja 400 zoekt Kawasaki een balans tussen prestaties en handling. Het is immers een motor voor het A2 rijbewijs en die zet je niet meteen op een kanon als de ZX-10R. Maar denk niet dat de Ninja 400 een halfbakken motor is. Het motorblok is nieuw en hangt in een licht Trellis frame. Een dikke 41mm voorvork en de puike remmen houden de Ninja 400 in bedwang.

Verder heeft de Ninja 400 dubbele koplampen met LED-verlichting, een multifunctioneel LCD-scherm, een assist & slipper koppeling en de nieuwste ABS van Nissin.

De Ninja 400 is beschikbaar in twee verschillende kleurstellingen: Metallic Spark Black en de sportieve KRT Edition in Lime Green / Ebony.

Voor de Ninja 400 is ook een Performance Kit leverbaar, met een titanium Akrapovič demper inclusief hitteschild, een seatcover in kleur en een tankpad. De Ninja 400 Performance Kit is beschikbaar voor € 799,-.

De 2018 Kawasaki Ninja 400 staat nu in de showroom vanaf € 6.899,-

Kijk voor meer informatie en een dealer in je regio op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL