Aprilia Tuono RS 660 betrapt tijdens een test op Imola

We weten zeker dat de Aprilia RS 660 volgende week op de EICMA in Milaan staat. En het zou ons niet verbazen dat er al enkele concepts op basis van dit veelbelovende blok op de Aprilia-stand staan.

Bijvoorbeeld de Tuono 660, waarmee Aprilia onlangs pronkte tijdens een circuitdag op Imola. De Aprilia werd betrapt door de medewerkers van ApriliaCup.

De foto toont een andere motor dan de – duistere – foto die Aprilia eerder vsan de RS 660 op hun Twitter-account publiceerde.

De Tuono styling zit ‘m vooral in de koplamp-partij en het kleine ruitje. De lijnen van de Aprilia RS 660 blijven wel op veel plaatsen gehandhaafd, vooral aan de achterzijde. Dat bevestigt ons idee dat Aprilia op basis van het blok meer verrassingen achter de hand heeft. Bijvoorbeeld dat de Tuono RS 660 ook al een 2020 model is. We verwachten niet dat Aprilia ons op de EICMA verrast met een productierijpe Adventure.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL