Betrouwbare spionagefoto’s

Met dank aan een zeer betrouwbare bron binnen het Piaggio-concern kunnen wij jullie deze twee gave modellen nu al laten zien. Welkom, Moto Guzzi California 1400 (foto boven) en Aprilia Caponord. Twee namen uit het verleden die eindelijk hun langverwachte comeback maken. Heel veel weten we er verder niet van, maar we zien wel twee op en top vernieuwde modellen met enkele leuke vernieuwingen.

De Caponord betreedt zichtbaar het gebaande pad van de Ducati Multistrada en pretendeert met zijn 17 inch voorwiel en straatrubber dan ook van geen kant ook al te veel uit de voeten te willen kunnen in het onverhard. De Guzzi is op eerste gezicht meer een van een fris uiterlijk voorziene motor in California jasje, maar als je beter kijkt zie je dat er meer aan de hand is. Vroege geruchten over waterkoeling worden duidelijk de kop ingedrukt, maar verder zien we wel een erg forse oliekoeler, luxe vering en remmen en zeer aparte ‘spaak’ velgen.

Meer is nog niet duidelijk. Wel weten we honderd procent zeker dat we hier graag meer van willen zien!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL