Dr. Costa: ‘Marquez zondag aan de start? Het is niet onmogelijk’.

Volgens de legendarische doctor Costa probeert Marquez zijn lijf te dwingen tot bijna het onmogelijke. De grenzen zijn bereikt, zegt de beroemde circuitarts. Maar als iemand het kan, is het Marquez, voegt Dr.Costa eraan toe. Zijn fysieke superioriteit heeft dat al in veel situaties aangetoond.

We vroegen Dr. Costa of het mogelijk is dat Marquez komend weekeinde meedoet aan de MotoGP van Andalusië, opnieuw op het circuit van Jerez. ‘De plaat die Marquez’ gebroken opperarmbeen moest herstellen, kon niet worden vastgeschroefd. Dat gemis verlengt de hersteltijd. Het lijkt een onmogelijkheid om op tijd herstelt te zijn voor de komende MotoGP, maar voor Marquez lijkt niets onmogelijk’.

‘De blessure van Marquez is heel anders dan dat van Jorge Lorenzo, toen hij na een schuiver op Assen al 24 uur na de operatie weer op de motor kroop. Dit is een veel complexere breuk, die het uiterste van Marquez zal eisen’, aldus Dr. Costa.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL