Eerste LiveWire’s zijn in Nederland

Even zag het er heel slecht uit voor de Harley-Davidson LiveWire, maar gelukkig werd de ‘niet-standaard situatie’ snel opgelost en lag de productie maar even stil.

En zo kon Harley-Davidson Amsterdam half januari op feestelijke wijze de eerste volledig elektrische LiveWire motoren aan Nederlandse klanten leveren. Opvallend is dat de LiveWire gemaakt is om zowel bestaande als nieuwe Harley-rijders aan te spreken. Dealer Principal Ron de Graaf van H-D Amsterdam daarover:

“Al bij de eerste kopers zien we dat de LiveWire aan beide groepen appelleert. Er zitten ‘echte Harley-mannen’ bij, maar ook mannen die juist vanwege hun passie voor elektrisch rijden voor de LiveWire hebben gekozen.”

Dealer Principal Ron de Graaf

De LiveWire is de eerste in een steeds breder wordende line-up van elektrische voertuigen die Harley-Davidson de komen de jaren op de markt gaat brengen. De Graaf ziet die ontwikkelingen met enthousiasme tegemoet:

“Ik denk dat elektrische modellen een mooie toevoeging zijn op onze productportfolio. Het is een noodzakelijke verbreding van ons aanbod. De elektrische toekomst is onontkoombaar en het is mooi om te zien hoe wij als van de oudste motormerken ter wereld voorop gaan in die ontwikkeling.”

Dealer Principal Ron de Graaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL