Toeren & Trainen in Luxemburg met Jan Kremers

UITVERKOCHT

Start je motorseizoen met een 3-daagse rit door Luxemburg van 24 t/m 26 april.

Drie dagen toeren & trainen waarin je je spieren voor het komende motorseizoen helemaal losgooit. Op mooie routes door Luxemburg vertelt MotorNL-instructeur Jan Kremers je helder hoe je motor-motoriek ervoor staat. Wat doe je goed en wat kan beter?

De motortraining start vanaf een nader overeen te komen bestemming. Vanaf daar rijdt je naar het hotel, waar je je motor veilig kunt parkeren.

We rijden in kleine groepjes (max. zes deelnemers per instructeur) en tijdens de training gaat de aandacht vooral uit naar de manier van bochten-rijden. Onderweg stop je dan ook geregeld voor tekst en uitleg. Het is geen race! De afstanden zijn goed te doen, dus ook voor de beginner zal de MotorNL Training geen probleem zijn. Ook kunnen we werken met communicatiemiddelen, dit doen we, zodat we gelijk tips en trucs kunnen geven tijdens het rijden.

De prijzen

2-persoonskamer: € 390,- p.p. (toeslag 1 persoonskamer € 75,- p.p)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.