Europese primeur

We hebben sinds 15 juli een BMW K1600GTL op de redactie voor een MEGATEST. Dat wil zeggen; we gaan er drie maanden mee rijden. Daarna pakken we de GT voor drie maanden. De eerste grote reis met de GTL wordt gemaakt door filmer Marcus Kingma die ermee naar Schotland gaat. Later zal er van zijn reis een film verschijnen op www.motor.nl.

Wil je nu al weten waar Marcus allemaal heen gaat op zijn reis door het land van Whisky en het monster van Loch Ness kijk dan op web.carpointer.nl (zonder http en zonder www). Login: motor.nl. Password: Marcus.

Marcus Kingma draagt namelijk een Scorte bij zich. Daarmee doen we voor het eerst in Europa een test. De Scorte is een apparaatje ter grote van een lucifersdoosje, dat is voorzien van GPS. De Scorte kun je gebruiken voor personal tracking of inbouwen in een voertuig zodat je altijd weet waar de persoon of motor, auto, scooter, fiets of boot te vinden is.

Het gaat hier om een PILOT-fase; een demo/test dus. Later zullen er van de Scorte diverse uitvoeringen op de markt worden gebracht. De prijs van het apparaat zal rond de 450 euro liggen. Om de persoon of een bepaald voertuig te kunnen volgen moet je tevens een abonnement op web.carpointer.nl nemen. Dat zal ongeveer 10 euro per maand gaan kosten.

Marcus is zaterdag vanuit IJmuiden met de boot vertrokken naar Newcastle. Volgens het vaarschema komt hij zondagmorgen om 09.00 uur aan. Dus kort daarna moet hij van boord gaan en te volgen zijn.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Volgende artikel

MP3 nieuws

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL