Ducati Demo Tour in Hippolytushoef

Vandaag krijg je de unieke kans om twee van de nieuwste Ducati’s zelf te beleven; de Diavel en de Multistrada 1200. 

Alleen door de motoren zelf te rijden kun je je verwachtingen bevestigen, daarom wil MotoPort Hippolytushoef je graag uitnodigen om deze twee motoren te ontdekken tijdens de Ducati Demo Tour 2011. Hierbij krijg je de kans om een uitgebreide proefrit te maken. Je kunt een afspraak maken via 0227-591639.

Daarnaast kun je je hart ophalen bij de Ducati Corse Truck, een must voor elke echte Ducati fan. Als klap op de vuurpijl kun je ook vandaag profiteren van de unieke kleding inruilactie!

MotoPort Hippolytushoef is tijdens de Ducati Demo Tour op zondag 24 juli van 11.00 tot 16.00 uur open.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.