Fabrieksaccessoires voor Benelli Leoncino

Benelli heeft voor z’n klassiek ogende Leoncino en Leoncino Trail een reeks accessoires ontworpen. Die moeten het comfort, belading en prestaties verbeteren. De reeks bestaat uit een kofferset, tassen, maar ook uit een uitlaat en een speciaal windscherm.

Koffers, tassen en topkoffers

Uitgaande van het thema Toeren heeft Benelli een set waterdichte koffers in de aanbieding. Ze zijn ontworpen en geproduceerd in Italië en hebben een inhoud van 16 liter. Ze zijn gemaakt van polyester en behandeld tegen UV-stralen, krassen en gemorste benzine en oplosmiddelen. De set kost zo’n €379,-. Het bevestigingsmateriaal voor de zijjkoffers – beugels en dragers – kost zo’n €170,-.

Dan de tanktas met Leoncino-logo. Deze heeft een inhoud van 10 liter en weegt 350 gram. Het is volledig waterdicht en is gemaakt van polyester en kost €189,-. De reeks bagagemogelijkheden wordt aangevuld met een topkoffer van 11 liter. Die is natuurlijk volledig waterdicht, ook van polyester en kost 169 euro. Beugels en dragers voor de topkoffer kosten nog eens een kleine 200 euro.

Uitlaat en scherm

Maar daar houdt het niet op, want Benelli heeft ook de Dark kit. Deze kit bestaat uit een uitlaatsysteem (in samenwerking met Arrow) die de Leoncino een wat agressiever uiterlijk geeft in combinatie met een aanweziger geluid. De roestvrijstalen uitlaat weegt 1,65 kg en kost 359 euro.

Tot slot heeft Benelli een smoke windscherm laten ontwikkelen voor de Leoncino. Het scherm zou de aërodynamica iets verbeteren en de berijder beter uit de rijwind houden. Het scherm wordt geleverd inclusief montagebeugels voor €79,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL