Kawasaki Z650 tijdelijk met brandstofpas ter waarde van €500,-!

Bij de aanschaf van een nieuwe 2019 Kawasaki Z650 krijg je tijdelijk een brandstofpas ter waarde van 500 euro. Weet je hoever je hiermee kunt rijden?

Afgelopen jaar organiseerde Kawasaki voor het eerst de Energy Run. De bedoeling was dat je met een Kawasaki Z650 over een afgesproken traject van A naar B reed. Wie het laagste brandstofverbruik noteerde, was de winnaar. Bart Verhoeven verdedigde de eer van Promotor. En hoewel Bart niet met de overwinning aan de haal ging, scoorde hij toch een respectabel verbruik van 1:21. Dat brengt ons tot de volgende rekensom.

De brandstofpas is goed voor 500 euro. Uitgaande van €1,51 per liter (goedkoopste tankstation in Hilversum) tank je voor 500 euro zo’n 331 liter: of te wel bijna 7.000 km! Da’s bijna naar de Noordkaap in Noorwegen en weer terug! Of nog leuker: zo’n 50 keer voor nop je tank volgooien!

Leverbare kleuren 2019

De Z650 is in 2019 verkrijgbaar in vier matte kleurstellingen:

  • Kawasaki groen
  • Mat zwart met een groen frame
  • Khaki
  • Mat wit met witte wheelstriping

De 2019 Kawasaki Z650 staat nu in de showroom vanaf €7.899,- en is ook beschikbaar in 35 kW uitvoering.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?