Filip van Schil: De gelukkigste Belg ter wereld

Het nummer 001/500 model van de Ducati Superleggera V4 – de enige motorfiets ter wereld die gehomologeerd is voor gebruik op de weg met een frame, achterbrug en velgen van carbon en geproduceerd is door de Italiaanse motorfietsfabrikant in een beperkte oplage van slechts 500 stuks – is officieel geleverd aan zijn nieuwe eigenaar, de Belgische Ducatist Filip Van Schil, die al negen andere Ducati motorfietsen bezit.

Ducati-museum

Voor de gelegenheid nodigde Ducati Van Schil uit in de Ducati-fabriek in Borgo Panigale voor een speciale rondleiding. Daar kon hij van dichtbij de productielijn zien waarop zijn motorfiets is gebouwd. Ook ontmoette hij de specialist die zijn Ducati Superleggera V4 heeft afgesteld. Daarna ging het naar het bedrijfsmuseum, het Ducati Design Centre en de Racing Department.

Superbike Experience

Ook krijgt Filip, net als alle andere Superleggera V4-eigenaars, de ongelooflijke kans om de Panigale V4 R, die deelneemt aan het SBK wereldkampioenschap, te testen op het circuit van Mugello in het kader van de ‘Superbike Experience’. Wie zegt dat geld niet gelukkig maakt?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Bart 29/06/2020 at 19:06

    Geld maakt niet gelukkig zeggen ze, maar ik zit liever te huilen op een Ducati, MV Agusta dan op een wallaroo hoor.

    Antwoord