Heb jij nog 67.000 euro te verspijkeren?

Norton heeft misschien wat problemen, maar de motoren van het bedrijf zijn nog steeds begeerd en de vraagprijzen zijn hoog. Een voorbeeld hiervan is deze Norton Domiracer die te koop is bij We Sell Classic Bikes. De motor staat op de lijst voor €67.532,- (£60.000,-). De Domiracer is nummer 46 uit een serie van slechts 50 ooit gemaakt.

De Norton Domiracer staat te koop in het Verenigd Koninkrijk en is een van de zeldzamere machines die het nieuwe Norton heeft geproduceerd. De motor is voorzien van de 961 cc parallell-twin en heeft een speciaal voor dit model ontworpen superlicht buizenframe.

De Domiracer is een knipoog naar de klassieke Norton racers die in de jaren zestig van de vorige eeuw meededen. De Domiracer zou tot stand zijn gekomen door ideeën van het personeel van het bedrijf. Hoofdontwerper Simon Skinner ging met deze ideeën aan de slag en bouwde met zijn team de motor.

De Domiracers zijn naar verluidt uitstekend te berijden en hebben zeer goede rijeigenschappen. Nu mag je op dat vlak voor €67.532,- ook wel wat verwachten van en op moderne leest geschoeide motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL