zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Naar het meest noorde-, ooste-, zuide- en westelijke dorp van Nederland, op één dag

Marathontestrit Is het een onmenselijke uitdaging om op één dag naar het meest noordelijke, oostelijke, zuidelijke en westelijke dorp van Nederland te rijden? Of is het toch gewoon 1.200 kilometer lang verstand op nul en blik op oneindig? Als de wekker om vier uur ’s ochtends afgaat, ben ik geneigd het eerste te geloven. Als ik ’s avonds om half elf weer thuis kom, weet ik dat het tweede correct is. Verstand op nul, blik op oneindig, een fantastische reisgenoot en...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

2 Reacties

  1. Kan inderdaad een leuk tochtje binnendoor worden. Gaat dus niet in één dag! Ben zelf bezig om alle ANWB routes te rijden (op volgorde, tikje autistisch kennelijk…) en heb laatst in 2 dagen 1200km gedaan (waarvan 400 snelweg heen/weer naar het startpunt). Moet je ook niet stoppen onderweg, anders haal je dat niet. Denk maar aan alle 60km gebieden en de kleine dorpjes waar je met 30 doorheen mag. Maar leuk is het wel. En dat gevoel van een prestatie leveren herken ik ook wel.

  2. Volgens mij is het wel mogelijk maar niet zonder een afgetraind zitwerk. Welkom bij de “Iron butt”.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen