vrijdag 24 maart 2023

Naar het meest noorde-, ooste-, zuide- en westelijke dorp van Nederland, op één dag

Marathontestrit Is het een onmenselijke uitdaging om op één dag naar het meest noordelijke, oostelijke, zuidelijke en westelijke dorp van Nederland te rijden? Of is het toch gewoon 1.200 kilometer lang verstand op nul en blik op oneindig? Als de wekker om vier uur ’s ochtends afgaat, ben ik geneigd het eerste te geloven. Als ik ’s avonds om half elf weer thuis kom, weet ik dat het tweede correct is. Verstand op nul, blik op oneindig, een fantastische reisgenoot en...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

2 Reacties

  1. Kan inderdaad een leuk tochtje binnendoor worden. Gaat dus niet in één dag! Ben zelf bezig om alle ANWB routes te rijden (op volgorde, tikje autistisch kennelijk…) en heb laatst in 2 dagen 1200km gedaan (waarvan 400 snelweg heen/weer naar het startpunt). Moet je ook niet stoppen onderweg, anders haal je dat niet. Denk maar aan alle 60km gebieden en de kleine dorpjes waar je met 30 doorheen mag. Maar leuk is het wel. En dat gevoel van een prestatie leveren herken ik ook wel.

  2. Volgens mij is het wel mogelijk maar niet zonder een afgetraind zitwerk. Welkom bij de “Iron butt”.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image