Kaartverkoop Mega MotorTreffen 2020 gestart!

Een feest vóór en dóór motorrijders, dat is het Mega MotorTreffen in één korte maar krachtige zin samengevat. Niet voor niets is dit het grootste motorfestival van de Benelux waar je onder andere gratis kunt proefrijden op ruim 200 motoren van bijna 20 motormerken en shoppen bij de MotorkledingStore in de grootste motorkledingoutlet van Nederland. Ze bezorgen je aankopen zelfs gratis naar huis.

Het festivalterrein zal bol staan van activiteiten: van bizarre stuntshows tot offroad-rijden. Kom duizenden motoren bekijken vanuit het BIHR-reuzenrad en vergaap jezelf in de Classic & Retro Gallery. Daarnaast hebben we tal van werelden, zoals de Travel & Adventure Campsite, de EV-experience, Kawasaki Outdoor Showroom, Kids World en nog veel meer. Binnenkort wordt het volledige programma bekend maar nu kunnen we al vol trots melden dat de kaartverkoop via www.megamotortreffen.nl begonnen is.

‘Na een paar jaar Expo Haarlemmermeer is het tijd voor de volgende stap voor het Mega MotorTreffen en daarom gaan we verhuizen naar het Autotron Den Bosch. Op het Autotron hebben we namelijk de mogelijkheid om nog verder te groeien en daarmee mogen we ons met recht het grootste motorfestival van de Benelux noemen. De 2020-editie wordt er echt één om nooit te vergeten en één die je dus niet mag missen.’

Kaj Dijkhuizen, eventsmanager MotorNL

Mega MotorTreffen 2020
16 & 17 mei Autotron Den Bosch
Voorverkoop via www.megamotortreffen.nl: 7,50 euro
Entree aan de kassa: 12,50 euro

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Jan Belt 20/02/2020 at 17:27

    Lekker centraal dat MotorTreffen!!!!!

    Antwoord
  • Gerrit ‘t Lam 25/02/2020 at 16:35

    Het zal een mooie dag worden.

    Antwoord