MotorKledingCenter opent vierde superstore in Zutphen

Zutphen2

Na de feestelijke opening van MotorKledingCenter in België, is komende zomer Nederland weer aan de beurt. De vierde vestiging van MotorKledingCentrum staat in… Zutphen!

In de zomer van 2018 wordt de vierde MotorKledingCentrum superstore geopend in Zutphen, op winkelboulevard Het Polplein. Op ruim 1200m2 worden motorrijders zeven dagen per week geïnspireerd en geadviseerd bij het vinden van de best passende motoroutfit.

‘Het nieuwe Retail concept van MKC Tilburg en MKC Zemst is zorgvuldig getest en doorontwikkeld zodat het in de komende jaren snel kan worden uitgerold op nieuwe locaties. Gelderland is voor ons een logische volgende keuze door de stijgende populariteit voor motorrijden, de grote hoeveelheid motorrijders onder de inwoners, en de beperkte aanwezigheid van grote verkooppunten voor motorkleding. Het Polplein is een gezellige winkelboulevard die zeven dagen open is en zorgt voor continu bedrijvigheid.’ Aldus Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter.

Het concept plan is ontwikkeld en op de derde ontwerpfase na, zo goed als afgerond. Er is kritisch gekeken naar de routing en verdeling van de productgroepen op de ruim 1200m2 aan winkeloppervlakte die gevuld zal gaan worden. Bij MKC Zutphen zullen motorrijders in een moderne en industriële omgeving hun hart kunnen ophalen aan de beste mix van A-merken motorkleding, helmen en accessoires.

Centraal in de winkel is de grote Bikerslounge, die fungeert als ontmoetingsplek voor motorrijders uit heel Nederland en daarbuiten. In de BikersLounge geniet je van een heerlijk kopje koffie, een blikje fris na een intense motorrit en deel je ervaringen met collega motorrijders.

Met superstores in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zemst (België), binnenkort in Zutphen en webshops in Nederland en België is MKC dé trendsetter in de motorbranche.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • bart@pitemedia.nl 12/03/2018 at 10:22

    Dat blijft maar uitbreiden!

    Antwoord