vrijdag 29 maart 2024

Inhoud en routes Promotor 1/2017

cover_promotor_stratenboek

TracerTracks: 3 GPS routes door het Westland

Wie beweert dat je in het Westland niet fijn kunt toeren, is er nooit geweest of heeft van horen zeggen dat het niks is. Dennis (BMW R1150 RT) en Elly (Ducati M695) zijn een andere mening toegedaan. En dat bewijzen ze met drie routes: de grote Westlandroute (139 km), de kleine Westlandroute (88 km) en de lege Westlandroute (75 km). Drie routes zelf te rijden.

Naar de route

De groene route tussen het Zwarte Woud en de Vogezen

De Grüne Strassen of de Route Vert is een aantrekkelijke route door het Zwarte Woud, Elzas en Vogezen. Aantrekkelijk voor motorrijders, maar ook aantrekkelijk vanwege het landschap. De Groene Route levert je een dynamische beleving van Frans-Duitse vriendschap en cultuur. Weiger je af te stappen, dan is de route boven alles geweldig toeren.

Naar de route

De Motorpas van Tirol: Motormuseum op de Timmelsjoch

Met een nieuw, groots motormuseum en een aantal monumenten wordt het nog maar eens onderstreept. De Timmelsjoch is dé Motorpas!

Naar de route

Zuidwest-Noorwegen: Wilde Wegen

Onze klassieke Noorwegenreis krijgt dit jaar een spannende uitbreiding. We doen uitgebreid de Hardangervidda aan, waar de verhalen al net zo bijzonder zijn als de wegen.

Naar de route

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen