MP3 nieuws

De driewielmotor MP3 krijgt een vervolg. Piaggio presenteert een aantal compleet nieuwe uitvoeringen: De MP3 Touring, Sport en Business. De nieuwe MP3-reeks heeft een gewijzigd uiterlijk en een verbeterde functionaliteit ten opzichte van de meest klassieke versie van Piaggio’s scooter. Een volledig nieuwe 500cc-variant wordt toegevoegd in ‘Sport’ en ‘Business’ uitvoeringen. De MP3 Touring is ook leverbaar als LT, die door mensen met enkel een autorijbewijs bestuurd kan worden.

De MP3 heeft een innovatief design met twee onafhankelijk verende en opgehangen voorwielen. Deze formule kent verschillende versies en specificaties om te kunnen voldoen aan verschillende wensen en behoeften. Hiertoe behoren de MP3 Hybrid, de eerste motorscooter met parallelhybride aandrijving en plug-in technologie, en de MP3 YOURban, die de stabiliteit en veiligheid biedt van de MP3, een voertuig dat is ontworpen voor stedelijk gebruik en doelmatigheid.

Design
De doorontwikkelde styling van de nieuwe MP3 Touring wordt al bij de eerste oogopslag duidelijk. Terwijl de onderscheidende gelijkenis met de rest van de MP3-familie is behouden, heeft de MP3 Touring een nieuwe honingraatgrille en een matte sierlijst in het voorscherm. Het design van het windscherm is ook compleet nieuw en biedt nog meer bescherming dan voorheen. Het scherm is verstelbaar in drie verschillende standen en maakt gebruik van luchtstroomtechnologie: de rijwind stroomt boven en onder langs het windscherm zodat er bij hogere snelheden geen luchtwervelingen ontstaan.

Het nieuwe ontwerp van het bovenste deel van de voorkant heeft ruimte vrijgemaakt voor een praktisch, driedelig opbergvak onder het windscherm. Andere vernieuwde voorzieningen zijn de handgrepen, met een verbeterde grip en ergonomie, en de zilverkleurige afwerking van de wielen en het zadel, dat nu is voorzien van nieuwe bekledingsmaterialen en opgelegd stiksel. De MP3 Touring behoudt dezelfde voorzieningen op het gebied van comfort en functionaliteit als de bekende MP3. Zoals de grote, ergonomische handgreep met geïntegreerde ruggensteun en de bagageruimte die toegankelijk is onder het zadel en via de achterklep. Deze is maar liefst 65 liter groot en er kan een object met een lengte van één meter in worden vervoerd.

Meer info op www.piaggio.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Vorig artikel

Europese primeur

Volgende artikel

Zelf veilig sleutelen

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL