vrijdag 29 maart 2024

Zelf veilig sleutelen

Mechanix (officieel Ducati MotoGP-leverancier) werkplaatshandschoenen, worden o.a. in de klassen Le Mans, World Superbike en de MotoGP gebruikt. Mechanix is vanaf heden ook officieel leverancier van het Ducati MotoGP team. De gehele crew is volledig uitgerust met Mechanix handschoenen en zal de motoren van Rossi en Hayden prepareren met deze handschoenen aan.  

De ‘Original’ handschoen is een doorontwikkeling van de handschoen waar het allemaal mee begon. Hij is voorzien van synthetisch ‘Clarino’ leer op de handpalm en op de toppen van de wijsvingers, middelvingers en de ringvingers. De duim is eveneens verstevigd voor extra protectie. Een ‘hook & loop’ polsband van TPR (Thermal Plastic Rubber) zorgt voor een goede aansluiting, waarbij Spandex strech een comfortabele pasvorm garandeert. Ook de handrug is vervaardigd van dit in twee richtingen rekbare Spandex. De Original handschoenen zijn leverbaar in geel, zwart, oranje, blauw en rood in de maten S t/m XXL en kosten 30,10 euro. Mechanix Original in het kort:
• Goede protectie
• Uitstekend draagcomfort
• Slijtvaste materialen
• Strakke pasvorm voor goed gevoel en feedback
• Uitstekende grip op glad gereedschap
• Wasbaar in wasmachine

Meer informatie op www.hocoparts.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen