My Triumph Connectivity System vandaag – 16 december – leverbaar

Berijders van een Scrambler 1200 XC, een Rocket 3R en Rocket 3GT zullen meer dan tevreden zijn. Triumph laat weten dat het My Triumph Connectivity System vanaf vandaag 16 december leverbaar is bij de Triumph-dealer.

Het My Triumph Connectivity System omvat:

  • My Triumph Connectivity module
  • Software-update voor de My Triumph Connectivity Module
  • Software-update voor het TFT-display

De prijs van de module bedraatt €225,- excl. Installatiekosten, de installatie vergt zo’n 60 minuten en bestaat uit montage en uploaden van de software.

Triumph laat terzelfdertijd ook weten dat vandaag de My Triumph-app beschikbaar is voor Android en IOS. De app heeft de volgende eigenschappen:

  • Het legt je route vast en aan het einde van de rit wordt een samenvatting van de rit weergegeven. Deze kun je delen met je vrienden.
  • Het maakt live-navigatie mogelijk, gebouwd in samenwerking met Google, op het TFT-scherm, via het My Triumph Connectivity System.
  • Het bewaakt de status van je Triumph en geeft belangrijke informatie weer, zoals: kilometerteller, het gemiddelde brandstofverbruik en de tijd/afstand tot onderhoud, mogelijk gemaakt via het nieuwe My Triumph Connectivity system.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL