20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Online ticketverkoop TT gestart

Over precies 196 dagen is het zover; dan wordt de 90e TT van Assen verreden. Een jubileumeditie die je niet wilt missen (trouwens ook niet als het geen jubileumeditie zou zijn…). Heb je nog geen kaarten? Goed nieuws, want de online ticketverkoop voor de Dutch TT 2020 is gestart!

Onze tip is om niet te lang te wachten als je een tribuneplaats op het oog hebt voor zondag 28 juni 2020, want de Geert Timmer-tribune is inmiddels al uitverkocht. De hoofdtribune zal zeer waarschijnlijk over niet al te lange tijd ook het bordje ‘uitverkocht’ kunnen ophangen en de ervaring leert dat dit eigenlijk ook voor de overige tribunes zo is. Haastige spoed is dus soms wel goed.

Kaarten kopen gaat via https://tickets.ttcircuit.com.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen