Nieuwe kleuren voor Kawasaki H2SX

Kawasaki heeft nieuwe kleuren van de H2SX, H2SX SE en H2SX SE+ bekendgemaakt voor het aanstaande modeljaar. De Versys-modellen, de Ninja 400 en Kawasaki Z400 kregen al een nieuwe kleurenpalet voor 2020.

De enige sporttoerder met drukvulling werd verleden jaar geïntroduceerd en werd voor dit jaar nog aangevuld met een SE+-versie, met onder meer zelfherstellende lak en elektronische Showa-vering. Daarmee kwam de teller op drie uitvoeringen van de H2SX, die voor 2020 elk een eigen kleur krijgen.

Drie uitvoeringen van de H2SX, die voor 2020 elk een eigen kleur krijgen.

Als topmodel is de H2SX SE+ komend jaar te krijgen in de kleur Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray en de H2SX SE in het Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black. Beide uitvoering van de Special Edition (SE) hebben de zelfherstellende lak. De – wat heet… – gewone Kawasaki H2SX wordt leverbaar in de kleur Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray.

Van links naar rechts zie je hierboven de standaard H2SX, de SE en de SE+.

Net als bij het 2020-model, is elk van de drie te krijgen met speciale optiepakketten. Zo heb je de keuze uit een Tourer-, Performance- en Performance Tourer-pakket.

Prijzen houd je tegoed van Kawasaki – die volgen later dit jaar.

Foto’s: Kawasaki

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL