Nu bij de Suzuki dealer: Ecstar-motorolie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Suzuki brengt deze olie onder het label Ecstar op de markt, omdat het de ‘ster’ is die elke Suzuki naar ‘ecstatic’ (uitzinnige) prestaties leidt. Ecstar-olie wordt op een milieuvriendelijke manier samengesteld en overtreft conventionele motorolie op het gebied van wrijvingsverlaging, reinigend vermogen en thermische stabiliteit, door een optimale combinatie van kwalitatief hoogwaardige basisoliën en een uitgebalanceerd additievenpakket. Daardoor biedt Ecstar-olie optimale bescherming en zorgt het voor een opmerkelijk laag brandstofverbruik.

Assortiment
Ecstar-olie is vanaf nu ook verkrijgbaar via de Nederlandse Suzuki-dealers. Het assortiment bestaat uit Ecstar Standard (R5000), een minerale 10W-40-olie, Ecstar Advanced (R7000), een semi-synthetische motorolie en Ecstar Premium (R9000), een volledig synthetische topolie. Ter introductie biedt Suzuki een leuke actie: als je nu bij de Suzuki-dealer 4 liter Ecstar-olie koopt, krijg je daarbij gratis een leuke Ecstar-goodie.

Actie: Ecstar-goodie bij Ecstar-olie
Ecstar-motorolie is speciaal ontwikkeld voor en door Suzuki en biedt daarom de beste prestaties en een optimale bescherming van jouw Suzuki. Ga daarom naar je officiële Suzuki-dealer en kies voor Ecstar-olie. En koop je 4 liter Ecstar-motorolie, dan krijg je daar nu gratis een leuke Ecstar-goodie* bij! 

* Actie geldig tot en met zaterdag 15 juli 2017.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL