dinsdag 16 juli 2024

Vermaak op grote hoogte met het reuzenrad op RIDERS Festival

Kawasaki brengt je letterlijk in beweging tijdens het RIDERS Festival. Het reuzenrad laat je op niveau genieten van de motoren en de muziekacts op RIDERS Festival. Welk merk had daar beter bij gepast dan het merk met de slogan ‘Let the Good Times Roll’?!

RIDERS Festival wordt hét feest voor de motorrijder en muziekliefhebber. Een 2-daags festival vol motoren, motorrijden en motorrijders. Maar dat niet alleen. De beste tribute bands komen optreden, professionele show- en stuntrijders laten hun vetste shows zien en bijna alle motormerken zijn van de partij met speciale verrassingen.

Michael van der Mark komt naar RIDERS Festival: een unieke kans voor fans

Maar je hoeft natuurljk niet per se een motor te hebben of überhaupt motor te rijden om van RIDERS Festival te genieten. Want ook muziekliefhebbers voelen zich thuis tijdens dit feest. Gedurende het gehele weekend staan de beste tribute bands voor je klaar. Het wordt een waar festival, en dus mag een reuzenrad niet ontbreken. 

Midden op het festivalterrein staat een enorm reuzenrad voor je klaar. Voor slechts €2,50 maak je een rit in het rad, en kun je genieten van het waanzinnige uitzicht over het gehele festival. Bekijk duizenden motoren vanuit grote hoogte en heb perfect zicht op Main Stage. Een leuke attractie voor jong en oud!

Ga dus lekker motoren kijken, test er eens eentje (of gerust twee of meer!), haal een hapje en drankje bij één van de verschillende foodtrucks, geniet van de tribute bands en maak een rit in het reuzenrad. 

Blijf je liever met beide benen op de grond? Ook dan is er genoeg te ervaren en beleven. De heren van FMX4EVER doen het vliegwerk voor je op hun offroad stuntmotoren, terwijl de heren in de RST SHOWARENA met straatmotoren hun kunsten laten zien. Over het gehele festivalterrein vindt entertainment plaats, want voor je het weet staat het team van Abacus Theater voor je neus met hun wonderlijke creaties.

Heb jij je tickets al besteld? Wees er op tijd bij, want op is op! Je besteld ze hier. Wil je meer weten of een sfeerimpressie van het festival? Check ridersfest.nl.

Praktische info

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen