Oproep: Marathonrijders

Voor de rubriek Marathonmotor in MOTO73 zijn we op zoek naar motoren met hoge kilometerstanden en eigenaren met mooie verhalen. De echte metermakers, de asfaltvreters en de door-en-door doorrijders, waar zijn jullie?

Ken jij of ben jij zo’n motorrijder die voor niets of niemand stopt met een motor die echt gemaakt is om flinke getallen op de teller te rijden? We maken trouwens ook met plezier ruimte op de bank voor motoren die totaal niet gemaakt zijn voor hoge kilometerstanden, maar ze desondanks wel hebben. Haast nog liever zelfs! Een vereiste is dat jij wel die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte afstandrijders zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

In het kort

Dus heb jij een motor met minimaal 50.000 kilometer op de klok? Stuur dan een e-mail aan redactie@moto73.nl. Vertel dan meteen in het kort wat over je motor. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Wat willen we zoal van jou en je motor weten:
– Hoe lang heb je je motor al?
– Hoe veel heeft je motor gelopen?
– Hoe veel is er bekend van de onderhoudshistorie?
– Welk merk, type en bouwjaar is je motor?
– Welke herinneringen heb je aan je motor?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL