Productie MV Agusta Rush 1000 start in juni

Alweer goed nieuws van MV Agusta! Nadat ze eerder bekend maakte dat het productieproces weer in gang getrokken is, melden ze nu dat ze in juni beginnen met het produceren van de Rush 1000. Waarschijnlijk zijn ze ook in juni, of misschien ergens in juli, klaar omdat er in totaal slechts 300 stuks gemaakt worden. Zelfs voor MV Agusta een waanzinnig laag aantal.

Met 208 pk moet deze bijzondere vier-in-lijn in ieder geval lekker van zijn plek kunnen komen. Met dank natuurlijk aan het uitgebreide elektronicapakket.

Met de Rush wil MV een klantengroep aanboren die geld over heeft. En wel van iets aparts houdt. Een typisch voorbeeld daarvan is het gesloten achterwiel. Het is een combinatie van een aluminium velg en een carbon afdekkap.

Het titanium uitlaatsysteem is geen voer voor discussie: dat smoelt briljant. Hetzelfde geldt voor de elektronische vering van Öhlins. Met een topsnelheid die boven de 300 km/u ligt en een drooggewicht van 186 kilo, kan dat veringpakket overigens flink aan de bak. En de gelukkige eigenaar ook…

O ja, helaas nog steeds geen woord over de prijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL