Foto’s Benelli SRK 600 gelekt

De SRK 600 is nog niet onthuld door Benelli, maar we weten allemaal dat hij eraan komt. De huidige pandemie heeft waarschijnlijk de lancering  vertraagd, maar het lijkt erop dat Benelli stappen maakt met de motor. Onlangs zijn beelden gelekt van de SRK 600, die volop in productie is.

De Benelli SRK 600 heeft vier-in-lijn blok, een buizenframe, veel techniek en ‘starten zonder sleutel’. Veel onderdelen van de SRK 800 zijn betrokken van de TNT600.

Met dat in gedachten lijkt de SRK 600 meer een update van de TNT600 dan een compleet nieuw model met ongeveer dezelfde cilinderinhoud. De Benelli SRK 600  zal wel Euro 5-conform zijn.

Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken. Ze zijn niet van de hoogste kwaliteit en zijn waarschijnlijk met een of andere smartphone gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?