donderdag 22 februari 2024

Foto’s Benelli SRK 600 gelekt

De SRK 600 is nog niet onthuld door Benelli, maar we weten allemaal dat hij eraan komt. De huidige pandemie heeft waarschijnlijk de lancering  vertraagd, maar het lijkt erop dat Benelli stappen maakt met de motor. Onlangs zijn beelden gelekt van de SRK 600, die volop in productie is.

De Benelli SRK 600 heeft vier-in-lijn blok, een buizenframe, veel techniek en ‘starten zonder sleutel’. Veel onderdelen van de SRK 800 zijn betrokken van de TNT600.

Met dat in gedachten lijkt de SRK 600 meer een update van de TNT600 dan een compleet nieuw model met ongeveer dezelfde cilinderinhoud. De Benelli SRK 600  zal wel Euro 5-conform zijn.

Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken. Ze zijn niet van de hoogste kwaliteit en zijn waarschijnlijk met een of andere smartphone gemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen