Promotor KouwePotenTocht: de route is verkend

De route van de jaarlijkse en laatste Promotor clubtocht van het jaar – de KouwePotenTocht – is verkend en goed bevonden. Waar we precies vertrekken, lunchen en dineren houden we nog even geheim. De locaties liggen ergens tussen het Gooimeer en de Biesbosch. Topografisch en histories min of meer goed onderlegde types zouden hieruit een thema kunnen ontwarren. Maar we doen niet flauw en laten je niet in het ongewisse. Het thema voor de KouwePotenTocht  – zaterdag 2 november – zijn de forten van de Hollandse Waterlinie.

De Hollandse Waterlinie loopt grofweg langs de randen van het Groene Hart. De route – zo’n 220 km – voert je langs zoveel mogelijk forten en vermijdt waar mogelijk doorgaande wegen door verstedelijkte gebieden. De KouwePotenTocht moet een gedenkwaardige laatste Promotor Clubtocht van 2019 worden.

Meer verdieping van de route

In Promotor 8 – bezorgdatum 4 oktober – staat een uitgebreid verslag over de rit langs de Hollandse Waterlinie. Ben je ervan overtuigd dat dit een klasserit wordt, kun je je al inschrijven voor de rit op www.promotor-reizen.nl. Promotor-abonnees betalen €55,-, niet-abonnees betalen 15 euro meer.

kpt_2019_route_ovb

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL