Triumph introduceert 2020 Scrambler 1200 Bond Edition

Zie hier de Scrambler 1200 Bond Edition, een nieuwe limited edition van Triumph. Speciaal vanwege de samenwerking van Triumph met EON Productions voor de 25e James Bond-film, No Time To Die. In die nieuwe Bond-film spelen, zoals je wel zult verwachten, Triumph-motoren een belangrijke rol.

Deze 1200 Bond Edition is de allereerste officiële motorfiets die direct gekoppeld is aan de populaire Bond-films en heeft uiteraard een 007-ontwerp. De oplage van de bijzondere Scrambler 1200 XE is wereldwijd beperkt op slechts 250 exemplaren, waarvan tien exemplaren naar de Benelux komen.

Het eerste dat opvalt is natuurlijk het 007-bodywork, maar wat je op deze foto’s niet kunt zien is dat je bij het aanzetten van de motor leuke Bond-graphics te zien krijgt op TFT-scherm. Andere 007-items zijn een uitlaatnummerbord, de afwerking van het onderste zijpaneel van de uitlaat en een lederen zadel met geborduurd logo.

Heb je serieuze interesse? Wacht niet te lang met een bezoek aan een Triumph-dealer, want alleen zo kun je er eentje bemachtigen. De levering start medio juni voor een nu nog onbekende prijs.

Wat we nog wel kunnen vertellen is dat elke gelukkige eigenaar een speciaal op maat gemaakte handover pack ontvangt, bestaande uit een genummerde, met de hand gesigneerde brief van Triumph CEO Nick Bloor en een rugzak.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL