Triumph Tiger 900 GT – Adventure transformed

Een geheel nieuwe agressieve houding en stijl, een krachtigere 900 cc driecilindermotor, geavanceerde technologie en een ongelofelijk hoge specificatiestandaard zorgen voor de nieuwe maatstaf voor adventure-motoren. De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Meer info: Triumph

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Dick Schaap 14/05/2020 at 19:59

  Ik wil toch wel reageren op dit artikel. Welke kronkels moet iemand in zijn brein hebben om een tekst zoals in dit artikel te produceren? Het begint met een “geheel nieuwe agressieve houding en stijl” vervolgens komt er nog wat onzin en “zorgen voor de nieuwe maatstaf voor adventure-motoren” Vervolgens is deze motorfiets gebouwd voor “avontuurlijk rijden op de weg, geheel in stijl”, dat nog wel!
  Misselijkmakend is deze tekst. Willen we dit als motorrijdend Nederland op de weg? Agressie en avontuurlijk rijden op de weg? Is dit de nieuwe standaard?

  Antwoord
  • Douwe Kroes 16/05/2020 at 22:33

   De tekst is rechtstreeks overgenomen uit de Triumph folder, die op zijn beurt slecht vertaald is uit het engels. Een combinatie van angelsaksisch geneuzel en een luie journalist.

   Groeten van een Triumph rijder

   Antwoord