Twee jaar gratis gratis bandenpech-garantie van Bridgestone!

Een lekke band staat zo’n beetje bovenaan het lijstje ergernissen van motorrijders. Los van het gedoe om je motor of wiel bij de dealer te krijgen, heeft het ook vervelende financiële consequenties. En zeker wanneer je net nieuwe banden hebt gekocht – en je zal zien dat je juist dán lek rijdt – kan een lekke band ook flink in de papieren lopen.

Simply Ride

Niet wanneer je Bridgestone-banden hebt gekocht. Wie nu een nieuwe set banden bij de deelnemende Bridgestone Biker’s Club-dealer koopt, krijgt gratis de unieke Simply Ride 24 maanden (twee jaar) bandenpech garantie. Rijd je lek regelt de Simply Ride-garantie een nieuwe vervangende Bridgestone-band. Afhankelijk van het profiel van de lekke band, kan dat een volledig gratis band zijn. Of een met een mooie korting.

Hoeft geen Bridgestone te zijn

De Simply Ride-garantie geldt ook voor de banden van een nieuw te kopen motor, ook wanneer deze van een ander merk zijn. Om in aanmerking te komen voor de gratis Simply Ride-garantie is simpel. Koop nieuwe Bridgestone-banden bij een deelnemende dealer, registreer de koop op de site en het garantiecertificaat wordt automatische toegestuurd.

Meer info en deelnemende dealers: www.bridgestone-simplyride.eu.

Serie grappige clips

De komende periode gaat Briodgestone de actie ondersteunen met een viertal grappige clips

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL