Verrast Ducati met 1100cc Desert X Scrambler?

Tijdens de presentatie van de nieuwe 2020 modellen afgelopen maand in Rimini, gunde Ducati ons een blik op de toekomstige modelplannen. Onder meer werden variaties  getoond op basis van de Scrambler.

Twee verschillende thema’s op de Scrambler werden op scherm geprojecteerd: de Motard en de opvallende Desert X. Ducati. Kennelijk betreft het hier geen spielerei, maar is Ducati heel serieus met deze nog uit pixels bestaande modellen. Deze week stuurden ze het beeld door.

Natuurlijk zijn er nog geen specs bekend, alleen dat we weten dat het blok van Desert X is gebaseerd op dat van de huidige 1100 Scrambler. En we weten de maten van de velgen: 21 inch voor, 18 inch achter.

Tijdens de presentatie half oktober kregen we de toekomstige modellen van de zijkant te zien. Het beekld dat Ducati nu de wereld in stuurt laat de Desert X driekwart zien. De dubbele koplampen doen we wat denken aan de vroege TDM. Mogelijk dat Ducati ons met deze beelden alvast opwarmt voor nog meer verrassingen ten tijde van de EICMA.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL