Vespa-fans naar Gjøvik

Eind deze week vinden de traditionele Vespa World Days plaats. Het evenement dat volledig in het teken staat van de bekendste scooter ter wereld. Als locatie is dit jaar gekozen voor Gjøvik, een plaats ten noorden van Oslo, waar Vespa-fans van over de hele wereld zich tussen 19 en 22 mei zullen verzamelen.

Op donderdag 19 mei beginnen de festiviteiten met een warm welkom in de Vespa Village, een gebied waar alle belangrijke activiteiten plaats zullen vinden. Vervolgens staat op vrijdag 20 mei een excursie op het programma naar Lillehammer, de pittoreske plaats met uitzicht over het Mjøsa-meer en bekend om zijn opvallend gekleurde, perfect onderhouden houten huizen.

De belangrijkste activiteiten staan echter voor zaterdag 21 mei gepland: ’s ochtends zullen duizenden liefhebbers met hun kleurrijke Vespa’s in alle uitvoeringen deelnemen aan een parade van 30 kilometer naar Kapp. ’s Avonds worden de aanwezigen na het langverwachte diner voor alle geregistreerde deelnemers vermaakt met een acrobatische show met Vespa’s.

Meer informatie staat op www.vespaworlddays.com. Inschrijven kan nog steeds!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL