In het spoor van Egbert Streuer

Speciaal voor de tentoonstelling ‘Egbert Streuer – Nederlands meest succesvolle wegracecoureur’ in het Drents Museum heeft Streuer een mooie motorroute door Drenthe uitgestippeld. Ontdek tijdens de route onder meer Streuers favoriete terras, de beste bocht en de meest interessante bezienswaardigheden in Drenthe. De route is gratis te downloaden via www.drentsmuseum.nl/motorroute.  

Als iemand Drenthe goed kent, dan is het Streuer wel. In zijn jeugd was hij altijd op straat te vinden of op het Balloërveld. Nog altijd trekt hij er graag op uit met de motor om een rondje door ‘zijn’ Drenthe te maken. De route is ongeveer 150 kilometer lang. 

De tentoonstelling over Streuer is overigens nog tot en met 1 september te zien in het museum.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.