TripTip-update

De TripTip-routes van MOTO73 nummer 15/16 en MOTO73 nummer 17 staan nu dan toch eindelijk online. Tom Boudewijns neemt je weer langs de leukste routes in eigen land. Perfect, want komend weekend verdwijnt dit druilerige weer gelukkig weer!

In editie 15/16 van MOTO73 nemen we je mee naar een hoekje van Nederland dat vele denken te kennen, maar Tom Boudewijns heeft het weer voor elkaar gekregen een ontdekkingsreis in eigen achtertuin op te zetten: 

Na Rotterdam liggen de Rhoonse en Carnisse Grienden te wachten. Vervolgens kom je bij ‘De bruid van de Randstad’, met natuurgebieden en mooie dorpen in de vette klei. In Brielle herleven oude tijden. Zo lopen er op 1 april Watergeuzen rond. Je toert over dijkweggetjes naar Hellevoetsluis, een oud vestingstadje, met terrassen bij het haventje en waar de kanonnen voor het oprapen liggen.” De routebestanden vind je hier!

En in MOTO73 editie 17 gaat Boudewijns zelfs nog een stukje met je over de grens:

“De groene grensgebieden van Nederland en Duitsland ga je bekijken. Aspergevelden, bossen, heidekwekers, land- en tuinbouwgebieden in het diepst weggestopt en alleen maar bereikbaar langs de smalst mogelijke weggetjes. Zet in de Nederlandse en Duitse dorpen de motor rustig even aan de kant, want overal is wel iets interessants te zien.” De routebestanden vind je hier!

Nog meer TripTips bekijken? Dan verwijzen we je maar wat graag door naar ons volledige TripTip-overzicht!

Foto: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.