De ups en downs van Petronas Yamaha – Avondklok-film #60

Zelden hebben we zo’n eerlijke reportage gezien, als deze over het Petronas Yamaha-team van onder andere Wilco Zeelenberg. Want 2020 was voor Yamaha een behoorlijk ingewikkeld jaar en normaal wil je daar geen pottenkijkers bij hebben. Ook niet achteraf. Grijp die kans en kijk snel, voordat Yamaha zich alsnog bedenkt…

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: De ups en downs van Petronas Yamaha

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?