Jack Miller in beeld – Zo mooi kan motorrace zijn!

Hij kon zijn geluk niet op toen Jack Miller een dik fabriekscontract met Ducati ondertekende. 2021 zou zijn jaar worden! Teleurstellende races in Qatar, een noodgedwongen armpomp-operatie en een crash op Portimᾶo zorgden echter voor een dramatisch begin. En dan moet je naar Jerez, een circuit waar Ducati het altijd lastig heeft... Dat de MotoGP ook dit seizoen niet te voorspellen is, bleek op zondagmiddag met de eerste ‘droge’ zege van Miller, na zijn waanzinnige TT-winst een paar jaar geleden op een ietwat nat Assen. Natuurlijk werd hij op Jerez een beetje geholpen door Fabio Quartararo, die met notabene armpomp, ...
Hij kon zijn geluk niet op toen Jack Miller een dik fabriekscontract met Ducati ondertekende. 2021 zou zijn jaar worden! Teleurstellende races in Qatar, een noodgedwongen armpomp-operatie en een crash op Portimᾶo zorgden echter voor een dramatisch begin. En dan moet je naar Jerez, een circuit waar Ducati het altijd lastig heeft... Dat de MotoGP ook dit seizoen niet te voorspellen is, bleek op zondagmiddag met de eerste ‘droge’ zege van Miller, na zijn waanzinnige TT-winst een paar jaar geleden op een ietwat nat Assen. Natuurlijk werd hij op Jerez een beetje geholpen door Fabio Quartararo, die met notabene armpomp, ineens heel ver terugviel vanaf de kop van het veld. Maar dat maakt in de topsport geen zak uit, na ruim 41 minuten werd Miller als winnaar afgevlagd en dat is het enige dat telt. En het enige dat een stoere Australiër met een – vaak fantastische – grote mond, klein krijgt. Zo mooi kan motorrace zijn! MotoGP Spanje: Tranen van geluk en tranen van pijn

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?