Jolink nieuwe bakkenist Willemsen!

In de jacht naar de elfde wereldtitel gaat Daniël Willemsen wederom in zee met een nieuwe bakkenist. Streekgenoot Gijs Jolink gaat samen met de meervoudig wereldkampioen zijspancross uit Lochem de strijd aan in het WK. De toekomstige samenwerking is ontstaan na een geslaagde testdag, waarbij Willemsen onder de indruk was van Gijs.

“Het is begonnen als een dolletje, maar het klikte gelijk. Gijs heeft nog veel te leren, maar hij heeft er talent voor en boekt nu al enorm veel progressie”, aldus Willemsen. Jolink, de organisator van Zwarte Cross, heeft ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. “Ik heb nog een lange weg te gaan, maar deze winter ga ik samen met Daniël hard trainen om op niveau te komen.”

De eerste GP voor het nieuwe duo zal gelijk in eigen land zijn. Op 13 april staan de twee Achterhoekers in Oss aan de start van het WK Zijspancross.  

Foto: Guus van Goethem

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.