donderdag 18 april 2024

Marc Márquez favoriet bij bookmakers voor MotoGP-kampioenschap 2024

Het jaar 2024 belooft vol spanning te zijn, vooral met veel nieuws op het circuit. Het grootste nieuws is ongetwijfeld dat Marc Márquez op het zadel van de Desmosedici zal zitten bij Gresini Racing. En als er twijfels waren over wat de rijder kan doen met de Italiaanse motor, dan zijn die twijfels voor sommigen weggenomen: Márquez is de favoriet om het wereldkampioenschap te winnen!

Gokken en wedden zijn in opkomst, waarbij de voormalig wereldkampioen als belangrijkste favoriet voor de titel wordt beschouwd. En dit wordt nog duidelijker door de prestaties van de rijder tijdens de MotoGP-tests in Valencia, kort na het einde van het kampioenschap en tijdens zijn debuut met de Demosedici. Dit heeft invloed gehad op de statistieken en verwachtingen voor wat het jaar 2024 kan brengen.

Op verschillende goksites staat Márquez als favoriet genoteerd, met een aanzienlijk verschil ten opzichte van, curieus genoeg, de regerend kampioen: Pecco Bagnaia. Jorge Martín staat op nummer drie, terwijl Enea Bastianini en Brad Binder ook in de top-vijf favorieten staan.

Er zijn veel posts en meningen van mensen die verbonden zijn met MotoGP, van voormalige coureurs tot managers, die Márquez als een sterke kandidaat zien, de belangrijkste uitdager voor de titel. En het lijkt erop dat deze trend niet zal stoppen.

Nu is het afwachten wat de werkelijkheid op het circuit zal zijn, maar een fenomeen als Marc Márquez is altijd zichtbaar en heeft een enorme invloed op de voorspellingen van fanatieke gokkers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen